Gigi Becali a decis să lase cinci fotbaliști să plece și salvează o avere

204
Gigi Becali a decis să lase cinci fotbaliști să plece și salvează o avere - becali-plecari-1684759501.jpg

Articole de la același autor

Gigi Becali (64 de ani) a anunțat primele cinci plecări de la FCSB. Joonas Tamm, Valentin Crețu, Deian Sorescu, Boban Nikolov și Billel Omrani se vor despărți de echipă la finalul sezonului, toți liberi de contract.

Dezamăgit că a ratat din nou câștigarea titlului, Gigi Becali a decis să nu le prelungească înțelegerile celor cinci jucători, hotărâre sinonimă cu o economie considerabilă.

Concret, odată cu cele cinci plecări, Gigi Becali va economisi, lunar, nu mai puțin de 71.000 de euro, adică 852.000 de euro pe an.

Gigi Becali vrea să mai scape de doi fotbaliști în vară, de Iulian Cristea și de Răzvan Oaidă, dar ambii au contracte în desfășurare. Dacă vor pleca și ei, Gigi Becali va mai face o economie lunară de peste 20.000 de euro. În privința antrenorului, Gigi Becali vrea să-l păstreze pe Elias Charalambous în funcție, dar nu în orice condiții.

Concret, cipriotul va primi un nou contract, dar doar dacă va accepta un salariu mai mic decât cel actual, de 10.000 de euro pe lună. De asemenea, Gigi Becali va încerca să scadă din cheltuielile Academiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5655 secunde