Gheorghe Hagi: "Viaţa va merge înainte şi după meciul cu FCSB"

165
Gheorghe Hagi:
Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a afirmat, sâmbătă, referitor la partida cu FCSB, că viaţa echipei sale va merge înainte şi după acest meci, considerat finala Superligii, adversara aflându-se la doar un punct distanţă în clasament.

"Viaţa merge înainte şi după acest meci, cu siguranţă. Noi am făcut lucruri extraordinare până acum şi vom continua acest proces de dezvoltare şi vom încerca să devenim un grup european. Vrem să ajungem acolo, e un proces de durată în care să devenim foarte buni, competitivi. Este un moment important, într-adevăr, dar până la urmă este un meci de trei puncte. Întâlnim o echipă foarte bună şi încercăm să fim mai buni ca ei şi atât. Procesul de dezvoltare al clubului nu stă într-un singur meci. Nu stă într-o singură fază, înfrângerea sau succesul în acest meci. Noi trebuie doar să rămânem pe primul loc. Am avut energie şi motivaţie întotdeauna, aşa că noi trebuie să fim doar noi şi nimic altceva, aceasta este mentalitatea. Şi sperăm să prindem o zi bună, să fiu inspirat şi să câştigăm", a declarat Hagi.

El a afirmat că regretă că Denis Alibec nu poate juca în partida de duminică, fiind suspendat, dar şi-a exprimat încrederea în echipa sa: "Toţi băieţii sunt mobilizaţi şi sperăm să obţinem o victorie. Suntem conştienţi că va fi foarte greu, pentru că adversarul îşi doreşte acelaşi lucru şi din aceste două ingrediente cred eu că va ieşi un meci foarte bun. Nu mă interesează ce a fost în spate, ne interesează doar meciul următor. Ne pare rău că Alibec nu este cu noi, dar asta este situaţia, trebuie să ne adaptăm, trebuie să gândeşti la prezent, la ce ai. Sper să fiu inspirat în alegeri".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4437 secunde