Răzvan Burleanu: "Lucrurile sunt clare în privinţa licenţierii CSA Steaua"

246
Răzvan Burleanu:
Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a afirmat, marţi, că din punctul de vedere al administraţiei pe care o conduce lucrurile sunt clare în privinţa obţinerii licenţierii pentru Superligă de către CSA Steaua, care nu poate promova din cauza faptului că este un club de drept public, iar regulamentul interzice acest lucru.

Oficialul FRF a precizat că CSA Steaua poate contesta deciziile comisiilor de licenţiere doar după verdictul care va fi dat până la finalul acestei luni.

"În ceea ce priveşte procedura, astăzi este ultima zi în care se poate face recurs, astfel încât, până la finalul acestei luni, până pe 31 mai, să avem o decizie a comisiei naţionale de licenţiere de recurs. După aceea, practic se poate intra în această procedură de a merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Din punctul nostru de vedere, pe de o parte a comisiilor de licenţiere, pe de altă parte al administraţiei FRF, lucrurile sunt clare, nu a apărut niciun element de noutate în toată această perioadă de timp", a declarat Burleanu după şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Echipa de fotbal CSA Steaua a terminat play-off-ul Ligii a II-a pe poziţia a 2-a în clasament, care i-ar fi dat dreptul să promoveze în Superligă din punct de vedere sportiv. CSA Steaua nu a primit licenţa pentru a putea promova în Superligă din cauza faptului că este un club de drept public, iar regulamentele FRF prevăd că doar cele de drept privat pot evolua în primul eşalon.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5321 secunde