Supercupa României la fotbal se va disputa pe 8 iulie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti

119
Supercupa României la fotbal se va disputa pe 8 iulie, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti - supercupa-1684934586.jpg
Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat, marţi, ca Supercupa României, dintre campioana Farul Constanţa şi câştigătoarea Cupei României, să se dispute pe 8 iulie, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

„Unul dintre cele mai importante subiecte ale Comitetului Executiv este legat de desemnarea stadionului care va găzdui Supercupa României, la startul următorului sezon competiţional. În urma unei analize, propunerea a fost ca stadionul Ilie Oană din Ploieşti să fie gazdă a Supercupei României şi propunerea a fost validată de membrii Comitetului Executiv. Astfel, Supercupa României se va disputa 8 iulie, la Ploieşti. Va fi cea de-a treia Supercupă care se joacă pe stadionul din Ploieşti, după ediţiile din 2019 şi 2020”, a anunţat, miercuri preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu.

Deţinătoarea trofeului este Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, care a învins-o anul trecut pe campioana CFR Cluj, cu scorul de 2-1.

Ediţia din acest an a Supercupei României se va disputa între Farul Constanţa, câştigătoarea titlului de campioană a Superligii, şi câştigătoarea Cupei României, care va fi desemnată miercuri, în urma finalei dintre Sepsi OSK şi Universitatea Cluj.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3187 secunde