Universitatea Craiova şi-a asigurat locul 4 în Superligă, după 3-2 cu Rapid în Giuleşti

128
Universitatea Craiova şi-a asigurat locul 4 în Superligă, după 3-2 cu Rapid în Giuleşti - craiova-rapidd-1684828082.jpg

Articole de la același autor

Universitatea Craiova şi-a asigurat locul al patrulea în Superliga de fotbal, după ce a învins-o pe Rapid Bucureşti cu scorul de 3-2 (1-1), luni seara, în Giuleşti, în ultimul meci din etapa a 9-a a play-off-ului.

Universitatea păstrează şanse la locul al treilea, însă are nevoie de o victorie în ultima etapă, dar şi ca echipa CFR Cluj să nu obţină mai mult de un punct cu Farul.

Universitatea a obţinut o victorie spectaculoasă cu Rapid, deşi a jucat o repriză în zece oameni, iar Rapid a avut două penalty-uri.

Rapid a deschis scorul prin croatul Marko Dugandzic (33 - penalty), după un henţ comis în careu de Gjoko Zajkov. Universitatea e egalat în finalul primei reprize, tot din penalty, prin Andrei Ivan (43), după un fault comis de Cristian Săpunaru asupra sa. Lovitura de pedeapsă a fost repetată, dar Ivan a transformat şi a doua oară.

Craiovenii au rămas în zece oameni în min. 47, când Mihai Căpăţînă a primit al doilea cartonaş galben. Universitatea a reuşit să înscrie în inferioritate numerică, prin acelaşi Ivan (52), după o angajare venită de la Jovan Markovic.

Marko Dugandzic a restabilit egalitatea (59), tot din penalty, după un henţ comis de Alexandru Creţu.

Universitatea a mai înscris o dată în zece oameni, pe un contraatac purtat de Alexandru Creţu (65), la care rapidiştii au acuzat faptul că Funsho Bamgboye era accidentat în marginea careului oaspeţilor după o contră, iar craiovenii nu au oprit jocul.

Rapid şi-a creat câteva ocazii de egalare, dar portarul Laurenţiu Popescu a avut câteva intervenţii inspirate.

Rapid a obţinut un singur punct în ultimele trei etape, în timp ce Universitatea avea două puncte în ultimele trei etape. Universitatea a câştigat ambele dueluri directe din play-off, cu 3-1 şi 3-2, în timp e Rapid s-a impus la Craiova cu 1-0, în sezonul regulat, iar în retur scorul a fost egal, 2-2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6943 secunde