Pasageri reținuți pentru că au stat prea mult la toaletă

740
1
Pasageri reținuți  pentru că au stat  prea mult la toaletă - avion-1315931843.jpg
Șase pasageri au fost reținuți pentru scurt timp, duminică, în Statele Unite, după ce au devenit suspecți pentru că au stat prea mult în toaleta avionului, provocând chiar decolarea unor avioane de vânătoare F-16. Pasagerii, reținuți pentru "comportament suspect", au fost până la urmă eliberați fără să fie acuzați, a declarat, luni, FBI.

Trei bărbați aflați la bordul unui avion care se deplasa între Los Angeles și New York au atras atenția echipajului după ce au "mers de mai multe ori la toaletă", a explicat Tim Flannelly, un purtător de cuvânt al FBI la New York. Dar, în definitiv, "totul era în regulă", a declarat purtătorul de cuvânt.

Aceeași scenă s-a produs și la bordul unui avion care se deplasa de la Denver către Detroit. Trei pasageri, doi bărbați și o femeie, s-au remarcat pentru că mergeau în mod repetat la toaletă. Unul dintre ei, bolnav, a rămas în cabină ceva mai mult timp. Și în acest caz au fost trimise avioane F-16. Ulterior s-a dovedit că nu este nimic de reproșat pasagerilor, FBI mergând până la a tăia scurt zvonurile potrivit cărora cei doi bărbați ar fi întreținut un raport sexual în toaletă.

Ziua de duminică a fost marcată de numeroase comemorări ale atentatelor din 11 septembrie 2001, iar poliția a fost în stare de alertă din cauza amenințării "credibile", dar "neconfirmate" privind un atentat al Al-Qaida.

Comentează știrea

lucy
14 septembrie 2011
panica

terristii si-au atins scopul,mult timp de acum inainte nici nu este nevoie de alt atac ci numai zvonuri lansate,cind va fi liniste si vor cobori garda va urma un nou atac si tot asa.

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 Septembrie 2011
Stire din Actual : Dublu atentat în Pakistan
Miercuri, 14 Septembrie 2011
Stire din Actual : Grecia, exclusă din UE
Pagina a fost generata in 0.8844 secunde