Patru persoane moarte și o fetiță în comă, într-un accident rutier petrecut la Agigea

868

Articole de la același autor

Patru oameni au murit, iar o fetiță de 12 ani se zbate între viață și moarte după ce autoturismul în care se aflau a fost izbit în plin de un autocar.
Pompierii de la descarcerare s-au chinuit aproximativ o oră să scoată victimele din mașină. Toate eforturile medicilor de a-i ține în viață pe răniți au fost sortite eșecului, iar cei patru au murit unul după altul în ambulanțele sosite la locul accidentului.
Polițiștii spun că în cursul serii de sâmbătă, în jurul orei 23.05, autoturismul Matiz, cu numărul de înmatriculare CT 29 NAC, în care se aflau cele cinci victime, a vrut să iasă din bifurcația care leagă drumul Negru Vodă cu Agigea, când s-a produs tragedia. Din cauza gheții de pe carosabil, Paula Lăcrămioara Roman, de 34 de ani, care se afla la volan, nu a apucat să traverseze în timp util Drumul Național 39, din Agigea.
Drept urmare, mașina a fost lovită în plin de autocarul cu numărul de înmatriculare CT-32-SYM, condus de Sinan Aliasan, de 50 de ani, din Mangalia, care circula regulamentar dinspre Constanța spre Mangalia. Aproape o oră s-au chinuit pompierii să scoată victimele din mașina strivită. Astfel, au decedat șoferița, soțul ei Constantin Mihai Roman, de 35 de ani, și soții Gheorghe și Alina Talpău, de 33, respectiv 31 de ani.
Dintre ele, numai Paula Nicoleta R. (fetița familiei Roman), de 12 ani, a ajuns în viață la spital, însă se află în comă profundă și medicii îi dau puține șanse de supraviețuire.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7615 secunde