"Pesediști, luați-vă partidul înapoi!"

165

Articole de la același autor

Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD, a declarat vineri că face apel la "pesediștii adevărați să-și ia partidul înapoi" și să-și aleagă o altă conducere, nu "frăția banului Ponta-Ghiță-Dragnea", arătând că, în caz contrar, va gândi o platformă a unei stângi moderne, autentice și democrate.


Mircea Geoană a spus într-o conferință de presă că este adevărat că el și Victor Ponta nu gândesc la fel, arătând că el nu face parte din "frăția banului Ponta-Ghiță-Dragnea".


"Acesta nu este PSD-ul adevărat, stânga adevărată, cea așteptată de milioane de cetățeni. Atunci, vă spun: Pesediști adevărați, luați-vă partidul înapoi și aveți un instrument în statutul partidului, aliniatul 2 articolul 3, care spune în mod explicit că președintele PSD se alege prin votul tuturor membrilor de partid, 400.000 de membri PSD. Veți avea dreptul, dacă vi-l veți cere, să vă alegeți viitoarea conducere și viitorul partidului. Apelul meu merge către pesediștii adevărați din nivelul 2 și 3 al partidului, care nu au de-a face nici cu frica de a fi excluși și nici cu lăcomia de a face parte din triada din Frăția banului", a afirmat Geoană, citat de Mediafax.

El a spus că, dacă pesediștii adevărați vor dori să facă acest lucru el le va fi alături și va pune umărul, iar în caz contrar va gândi o platformă a unei "stângi moderne, autentic-democrate".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 28 Noiembrie 2014
Stire din Politică-Administrație : DEMISIE BOMBĂ ÎN PSD!
Pagina a fost generata in 0.5896 secunde