Peste 500 de kilograme de cocaină au fost livrate, din greșeală, la fabrica de cafea Nespresso

203
Peste 500 de kilograme de cocaină au fost livrate, din greșeală, la fabrica de cafea Nespresso - jj-1651828654.jpg

Articole de la același autor

Peste 500 de kilograme de cocaină, cu o valoare estimată la peste 50 de milioane de franci elveţieni (50,65 milioane de dolari), au fost găsite într-un container cu saci de cafea boabe destinaţi fabricii Nespresso a Nestle, din Romont, în vestul Elveţiei, a declarat joi poliţia cantonală, citată de Reuters, scrie news.ro.

Poliţia a fost informată luni seară de către Nespresso că personalul a găsit o substanţă albă nedefinită în timp ce descărca saci cu boabe de cafea care tocmai sosiseră din Brazilia, a spus poliţia într-un comunicat.

Analizele au arătat că substanţa era cocaină. ”Substanţa în cauză nu a intrat în contact cu niciunul dintre produsele noastre sau cu echipamentele de producţie folosite pentru a face produsele noastre”, a spus Nespresso într-un comunicat trimis prin e-mail. " Compania a adăugat că ”întrucât o investigaţie a poliţiei este în desfăşurare, nu putem împărtăşi mai multe detalii. Vrem să asigurăm consumatorii că toate produsele noastre sunt sigure pentru a fi consumate", a spus producătorul de capsule de cafea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.336 secunde