Peste 500 de kilograme de cocaină au fost livrate, din greșeală, la fabrica de cafea Nespresso

167
Peste 500 de kilograme de cocaină au fost livrate, din greșeală, la fabrica de cafea Nespresso - jj-1651828654.jpg
Peste 500 de kilograme de cocaină, cu o valoare estimată la peste 50 de milioane de franci elveţieni (50,65 milioane de dolari), au fost găsite într-un container cu saci de cafea boabe destinaţi fabricii Nespresso a Nestle, din Romont, în vestul Elveţiei, a declarat joi poliţia cantonală, citată de Reuters, scrie news.ro.

Poliţia a fost informată luni seară de către Nespresso că personalul a găsit o substanţă albă nedefinită în timp ce descărca saci cu boabe de cafea care tocmai sosiseră din Brazilia, a spus poliţia într-un comunicat.

Analizele au ar─âtat c─â substan┼úa era cocain─â. ÔÇŁSubstan┼úa ├«n cauz─â nu a intrat ├«n contact cu niciunul dintre produsele noastre sau cu echipamentele de produc┼úie folosite pentru a face produsele noastreÔÇŁ, a spus Nespresso ├«ntr-un comunicat trimis prin e-mail. " Compania a ad─âugat c─â ÔÇŁ├«ntruc├ót o investiga┼úie a poli┼úiei este ├«n desf─â┼čurare, nu putem ├«mp─ârt─â┼či mai multe detalii. Vrem s─â asigur─âm consumatorii c─â toate produsele noastre sunt sigure pentru a fi consumate", a spus produc─âtorul de capsule de cafea.

Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3404 secunde