Peter Kassig, răpit de IS, afirmă într-o scrisoare că este "speriat de moarte"

73
Peter Kassig, răpit de IS, afirmă într-o scrisoare că este
Părinții ostaticului american Peter Kassig, răpit în Siria de combatanții din gruparea Stat Islamic, au dat publicității o scrisoare primită în luna iunie de la fiul lor, în care aceasta se declară "speriat de moarte" și întristat de durerea provocată familiei sale.


În scrisoare, Abdul-Rahman - un nume pe care familia susține că Peter Kassig l-a preluat după ce s-a convertit la Islam în perioada captivității - afirmă că este "destul de speriat că va muri" și se arată "foarte întristat pentru momentele prin care trece familia sa", relatează BBC News online. "Dacă voi muri, mă gândesc că cel puțin eu și voi ne vom consola cu gândul că am pierit încercând să le alin suferința și să-i ajut pe cei care au nevoie", afirmă ostaticul american.

El adaugă că se roagă în fiecare zi și, în acest sens, nu este supărat pe situația în care se află. Scrisoarea, pe care părinții americanului Peter Kassig au primit-o la 2 iunie, se încheie cu cuvintele "Vă iubesc".

Familia americanului Peter Kassig a publicat sâmbătă pe YouTube o înregistrare video în care le cere răpitorilor să îl elibereze pe fiul lor. Peter Kassig, în vârstă de 26 de ani, a mers prima dată în Orientul Mijlociu ca soldat american, apoi s-a întors acolo ca angajat medical, simțindu-se obligat să ajute victimele războiului.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1948 secunde