Piloții Lufthansa intră din nou în grevă începând de azi

67
Piloții Lufthansa intră din nou în grevă începând de azi - lufthansaa380daima1-1417434032.jpg

Articole recomandate

Unul dintre principalele sindicate ale piloților din Germania a făcut apel la o nouă încetare a activității piloților companiei Lufthansa începând de azi, din cauza unui conflict privind pensionarea. Această grevă, a zecea începând din aprilie, va conduce la anularea a sute de zboruri, potrivit previziunilor companiei, citate de agenția germană de presă DPA. Zborurile interne și cele către Europa cu plecare din Frankfurt și Munchen vor fi afectate cu precădere, dar nu și zborurile de lung curier, potrivit DPA.

Greva va începe luni la prânz (13.00 ora României) și se va încheia la miezul nopții (01.00 ora României). Aceasta ar urma să afecteze zborurile de scurt și mediu curier din Germania, precum și cele de lung curier, a declarat într-un comunicat sindicatul piloților Vereinigung Cockpit, care a anunțat deja vineri seara eșecul negocierilor cu conducerea gigantului aerian, sugerând posibilitatea unei noi greve.

Zborurile de marfă ale Lufthansa Cargo ar urma să fie, de asemenea, afectate de această mișcare socială începând cu ora 02.00 GMT (04.00 ora României) și până cu puțin înainte de miezul nopții.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 15 Octombrie 2014
Stire din Actual : Lufthansa, în grevă, mâine
Pagina a fost generata in 1.2688 secunde