Plantație de canabis în România cu fonduri europene! Banii erau destinați unei ferme de legume

190
Plantație de canabis în România cu fonduri europene! Banii erau destinați unei ferme de legume - canabis-1645634492.jpg

Articole de la același autor

Destinaţie halucinantă găsită de un fermier din Bihor pentru fondurile europene pe care le-a primit pentru a-şi face o fermă de legume. Bărbatul a luat 40 de mii de euro, dar în loc de ardei şi castraveţi i-a investit într-o cultură de canabis.


Tânărul fermier, care este inginer agronom de profesie, a beneficiat de bani europeni pentru o fermă de legume în localitatea Ineu din județul Bihor.

În 2015, tănărului i s-a aprobat suma de 40 de mii de euro. A primit 30.000 euro, ca primă tranşă, ca să cumpere utilaje aferente cultivării de leguminoase, și urma să primească și restul de 10.000 euro dacă își ducea la îndeplinire clauzele asumate prin contract, scrie newsweek. 

Potrivit Realitatea.net bărbatul a investit banii într-o cultură de canabis, fiind condamnat de Curtea de Apel Oradea, pe 18 februarie 2022, definitiv, la un an şi şase luni de închisoare.

A fost dat şi în urmărire generală deoarece, între timp, s-a făcut nevăzut.

Fermierul avea corturi speciale în care creştea 42 de plante, dintre care 22 ajuns la maturitate şi având o înălţime de circa 85 cm, de pe care au strâns peste 1,7 kilograme de muguri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7214 secunde