Preşedintele Turciei, Recep Erdogan, acuză Grecia de un act ostil

303
Preşedintele Turciei, Recep Erdogan, acuză Grecia de un act ostil - erdogan-1661952542.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a acuzat Grecia că a vizat avioane turce cu sistemul său de apărare aeriană S-300, informează miercuri dpa.

Erdogan a acuzat Atena de un act ostil, marţi seara, potrivit agenţiei de presă Anadolu. Făcând aceasta, Grecia a provocat NATO şi aliaţii săi, a spus preşedintele turc.

Alături de alte agenţii de presă, Anadolu a relatat săptămâna trecută că avioane turce au fost hărţuite de sistemul de apărare al Greciei staţionat în Creta, citând Ministerul Apărării de la Ankara. Avioanele turce se aflau în spaţiul aerian internaţional, a precizat ministerul.

L
uni, Ministerul Apărării al Greciei a ripostat, susţinând că sistemul său de apărare în chestiune nici nu a fost activat deocamdată, potrivit televiziunii de stat.

Relaţiile dintre cele două ţări se află în prezent la cel mai scăzut nivel din cauza unei serii întregi de conflicte, dintre care cel mai important este generat de acuzaţiile guvernului grec conform cărora Ankara încalcă în mod repetat spaţiul aerian al Greciei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.7993 secunde