Primul român căruia i s-a montat brățara electronică a încercat să distrugă dispozitivul și să se apropie de iubita sa

596
Primul român căruia i s-a montat brățara electronică a încercat să distrugă dispozitivul și să se apropie de iubita sa - bratari-1665058374.jpg
Primul român căruia i s-a montat brățara electronică a încercat să distrugă dispozitivul și să se apropie de victima sa, deși exista un ordin de restricție. Acum, individul a fost reținut pentru distrugere și Ordinului de Protecție Provizoriu, potrivit Gândul


Brațara nu l-a speriat câtuși de puțin de bărbatul care și-a lovit iubita cu palmele și cu pumnii, doar pentru că i-a spus că a băut prea mult. Așa că, la nici o săptămână după ce i-a fost montată a încercat să și-o scoată de la picior.

„Joi dimineață, în jurul orei 03.30, polițiști din cadrul Secției 19 Politie au fost sesizați, prin sistem 112, cu privire la faptul că la o adresă din Sectorul 5 al Capitalei, s-a semnalat o alertă privind distrugerea unei brățări de monitorizare, de către un bărbat”, a transmis Poliția București.


Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că bărbatul, căruia i-a fost montată brățara de monitorizare la începutul acestei luni, de către polițiști din cadrul Secției 17, ar fi folosit un obiect tăietor-înțepător pentru a tăia dispozitivul de localizare, însă nu a reușit.

Acum, individul a fost reținut pentru încălcarea Ordinului de Protecție Provizoriu și distrugere, iar oamenii legii continuă cercetările.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3485 secunde