Spitalul Municipal Mangalia, la ceas aniversar

208
Spitalul Municipal Mangalia, la ceas aniversar - spitalulmangalia-1665058877.jpg

Articole de la același autor

Peste doar două zile, pe 8 octombrie, începând cu ora 10.00, Spitalul Municipal Mangalia organizează o conferință interdisciplinară, cu prilejul împlinirii a 49 de ani de la înființarea unității sanitare. Programul va fi axat, în principal, pe simpozioane și sesiuni științifice. Potrivit reprezentanţilor unităţii sanitare, scopul conferinței este acela de a împărtăși experiențe și de a conștientiza calea spre care se îndreaptă spitalul din sudul județului Constanța, în viitor.

„În data de 8 octombrie, vom pune în balanță reușitele, dar și eșecurile ultimilor ani. Vom încerca să tragem învățămintele utile dezvoltării spitalului nostru, al cărui personal a fost greu încercat în perioada pandemiei Covid-19, când a fost spital suport Covid și vom stabili principiile de bază ale abordării multidisciplinare pentru pacienții noștri, în noul climat medico-economic”, a declarat directorul medical, Iulian Marius Popa.

Menţionăm că, la ora actuală, unitatea sanitară furnizează servicii medicale în regim de spitalizare continuă, spitalizare de zi şi ambulatorie. Mai mult decât atât, deoarece spitalul este situat la ţărm de mare, în timpul sezonului estival adresabilitatea este foarte mare, prezentându-se pentru acordarea de îngrijiri medicale de urgenţă şi turiştii aflaţi în concediu pe litoral. În ultimii ani, Spitalul Municipal Mangalia a cunoscut o schimbare majoră, în ceea ce privește eficientizarea activităților medicale, prin înființarea unor noi compartimente și dotări, dar și prin reamenajarea spațiilor existente în secții cu o activitate medicală intensă. În prezent, sunt în plină execuție lucrările de construire a unui ambulatoriu, nou, modern, conform standardelor europene de calitate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9853 secunde