România găzduiește cea mai importantă conferinţă anuală de securitate cibernetică în regiune

723
1
România găzduiește cea mai importantă conferinţă anuală de securitate cibernetică în regiune - romaniagazduiesteceamaiimportant-1664476479.png

Articole de la același autor

Peste 1.500 de experți în securitate cibernetică vor discuta despre provocări și tendințe, în cadrul conferinţei regionale la DefCamp, care va avea loc în București, între 10 și 11 noiembrie 2022. Este cea mai importantă conferinţă anuală de hacking şi securitate cibernetică din Europa Centrală şi de Est și reunește comunitatea de experți infosec din regiune.

Printre speakerii pe care participanții îi pot asculta anul acesta se numără Bianca Lewis - hacker în vârstă de 15 ani și fondatoarea Girls Who Hack și Secure Open Vote, Maksim Iavich - șeful direcției de securitate cibernetică la Universitatea Caucasus și de asemenea, director al Centrului de securitate cibernetică, CST (CU), Jayson E. Street - un renumit specialist din domeniu la nivel mondial și mulți alții.

Din 2011 până în prezent, DefCamp a reuşit să atragă la București aproape 9.500 de participanţi din peste 55 de ţări şi 150 de oraşe, pasionați de hacking, vulnerabilităţi cibernetice și interesați să-și dezvolte abilitățile tehnice. DefCamp oferă mediul propice pentru consolidarea ecosistemului de securitate cibernetica, prin facilitarea colaborării și schimbului de informații între experții din domeniu. Audiența conferinței cuprinde: participanți din zona de cercetare și dezvoltare proiecte (45%), specialiști în securitate cibernetică (30%), reprezentanți din zona de top management și factori de decizie în companii (18%) și studenți (7%).



Comentează știrea

1.500 de experți
25 octombrie 2022
DefCamp

"Peste 1.500 de experți în securitate cibernetică vor discuta despre provocări și tendințe" - poate intre ei, dar nu pt. toti de la "microfon". Pt. o sala/amfiteatru mai mult de 20-30 specialisti pe zi nu ai cum sa programezi, altfel o sa fie poate ceva: "Buna Ziua, Sint XYZ , inca 2 fraze, Va multumesc !".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4271 secunde