Proiect dedicat antreprenoriatului social, implementat la Liceul „Ovidius”

345
Proiect dedicat antreprenoriatului social, implementat la Liceul „Ovidius” - hl17092582106-1665056483.jpg

Articole de la același autor

De mai bine de un an și jumătate, Liceul Teoretic “Ovidius” desfășoară proiectul Erasmus+ cu titlul „Make Sense”, în parteneriat cu școli din Italia, Irlanda de Nord și Slovenia.

Întâlnirea de proiect, la care au participat prof. Rodica Crăciun, prof. Alina Chirilă și prof. Carmen Bucovală, a fost găzduită de Gimnazija Celje (Slovenia) și a marcat începutul implementării în instituțiile partenere a cadrului de referință pentru realizarea de proiecte de antreprenoriat social.

Fiecare instituție parteneră urmează să deruleze un program de coaching pentru elevi, de-a lungul unui număr de opt workshop-uri care îi vor ajuta să identifice problemele pe care vor să le rezolve, să găsească modalitățile cele mai bune pentru implementarea soluțiilor relevante și să construiască echipe care să colaboreze integrat și eficient în valorificarea rezultatelor.

Spre finalul acestui an școlar, cele mai bune idei de antreprenoriat social, deja implementate la nivelul școlilor partenere, vor fi prezentate în cadrul ultimei întâlniri „Make Sense” ce va fi organizată de coordonatorul consorțiului, Eulab, Italia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4938 secunde