Primul tren de mare viteză Paris-Barcelona va circula de la 15 decembrie

302
2
Primul tren  de mare viteză Paris-Barcelona va circula de la 15 decembrie - tren-1385652067.jpg

Articole recomandate

Primul tren de mare viteză care va lega Parisul de Barcelona va circula de la 15 decembrie, a anunțat liderul guvernului spaniol Mariano Rajoy. TGV-ul va permite legătura dintre cele două orașe în șase ore și 20 de minute.

Rajoy a făcut acest anunț în cursul vizitei la Madrid a președintelui francez François Hollande, subliniind că punerea în serviciu a acestei linii va ajuta la depășirea barierelor și frontierelor între statele Europei.

"Serviciul comercial al acestei linii va începe la 15 decembrie. Vom asista la o reușită istorică în interconexiunile spaniole-franceze", a declarat Mariano Rajoy.

Comentează știrea

navy hermes
19 mai 2014
navy hermes

hermes outlet online usa Stiri Actual : Primul tren de mare viteză Paris-Barcelona va circula de la 15 decembrie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online navy hermes http://www.varberg.dk/navy-hermes-birkin-case-can-win-the-heart-of-any-female.aspx

black hermes
8 iunie 2014
black hermes

hermes fr wikipedia Stiri Actual : Primul tren de mare viteză Paris-Barcelona va circula de la 15 decembrie | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online black hermes http://www.jaapvanderwulp.nl/black-hermes-belgium-hermes-8643.aspx

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Noiembrie 2013
Stire din Cultură-Educație : Cursuri gratuite cu formatori din Franța
Pagina a fost generata in 0.6161 secunde