Principele Radu, primul candidat oficial la prezidențiale

237
Principele Radu și-a anunțat, ieri seară, candidatura la președinția României, în prezența Principesei Margareta și a susținătorilor săi, la Palatul Elisabeta. Regele Mihai I nu a fost prezent la eveniment, el fiind plecat din țară, potrivit unor surse apropiate familiei regale.
"Când un popor nu mai poate îndura, când un sistem își umilește proprii cetățeni, când nu mai avem demnitate și nici speranță, atunci se petrec marile schimbări", și-a început discursul Principele Radu.
Reprezentantul Casei Regale nu a ezitat să vorbească despre luptele politice care s-au dus pe toate fronturile, democrația fiind redusă "la o permanentă luptă pentru putere". Totodată, Principele Radu a mai remarcat faptul că după evenimentele din 1990, "politica nu a servit instituțiile, ci și le-a aservit".
"Nu sunt în fața dumneavoastră să promit miracole. Nu am ieșit înaintea țării să aduc paradisul promis de alții la ieșirea din comunism. Ceea ce fac eu astăzi este să vă chem să fim împreună. Vă chem să punem ordine și demnitate în treburile României", a mai spus Principele Radu.
Principele Radu este primul candidat oficial la Președinția României. Data alegerilor nu a fost încă stabilită.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3118 secunde