Prințul cerșetor? În ce ipostaze a fost surprins pe străzile Londrei Prințul William

214
Prințul cerșetor? În ce ipostaze a fost surprins pe străzile Londrei Prințul William - print-1654785735.jpg

Articole de la același autor

Prințul William, al doilea succesor la tronul Marii Britanii, a fost surprins în timp ce vindea, în centrul Londrei, reviste care sunt, de obicei, comercializate de oamenii fără adăpost, potrivit Realitatea.net


Purtând vesta şi şapca roşie a companiei distribuitoare, prinţul William a fost văzut în proximitatea Catedralei Westminster miercuri în timp ce vindea aceste reviste, care oferă persoanelor fără adăpost posibilitatea de a obţine venituri din comercializarea revistei Big Issue.

Într-un mesaj publicat pe LinkedIn alături de o fotografie a prinţului William, Matthew Gardner, un pensionar care a lucrat ca superintendent-şef, a dezvăluit că un cumnat al său l-a remarcat pe prinţul britanic, în vârstă de 39 de ani, şi a purtat o discuţie cu acesta: "Cumnatul meu s-a bucurat de o discuţie privată cu viitorul rege al nostru, care a fost modest şi a lucrat în linişte în fundal, ajutând persoanele nevoiaşe".

"Finalul acestei întâmplări unice a venit atunci când prinţul William l-a întrebat pe cumnatul meu dacă doreşte să cumpere un număr al revistei Big Issue, iar el i-a răspuns: 'Nu am bani în numerar'. Atunci, William a scos din buzunar un POS (dispozitiv electronic care permite plata prin card bancar - n.r.). Lucrurile astea sunt naturale, nu se învaţă", a adăugat Matthew Gardner.

Dispozitivele POS au devenit tot mai des utilizate de persoanele fără adăpost pe străzile marilor oraşe din Marea Britanie în contextul în care numărul oamenilor care au asupra lor bani în numerar a scăzut foarte mult în ultimii ani.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.396 secunde