Prințul moștenitor, "linie roșie" în ancheta asupra uciderii lui Jamal Khashoggi

171
Prințul moștenitor,

Articole recomandate

Apelurile de a recunoaște responsabilitatea prințului moștenitor saudit Mohammad bin Salman în asasinarea jurnalistului Jamal Khashoggi constituie o "linie roșie", a declarat ministrul de Externe al Arabiei Saudite, Adel al-Jubeir, citat de AFP.

Într-un interviu acordat postului de televiziune britanic BBC, șeful diplomației saudite a afirmat că nicio discuție care îl denigrează pe prințul moștenitor sau pe tatăl său, monarhul saudit, nu va fi tolerată.

"În Arabia Saudită, guvernul nostru constituie o linie roșie. Gardianul celor două moschei sacre și prințul moștenitor sunt o linie roșie", a insistat el. "Ei reprezintă fiecare cetățean și fiecare cetățean saudit îi reprezintă. Și nu vom tolera nicio discuție despre ceva care îl denigrează pe monarhul nostru sau pe prințul moștenitor", a adăugat ministrul saudit.

Potrivit unor informații, Khashoggi a fost atras la Consulatul țării sale din Istanbul în data de 2 octombrie, unde a fost ucis cu cruzime și dezmembrat. Rezident american, care colabora de mai mult timp cu publicația The Washington Post, el era un critic virulent al prințului moștenitor saudit.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.374 secunde