Protest cu pistol la Cotroceni

945
Protest cu pistol la Cotroceni - cotroceni315x17781584300-1312959352.jpg

Un bărbat s-a urcat pe un stâlp de iluminat din fața Palatului Cotroceni și amenință că se aruncă. Este vorba de același bărbat care a apelat la aceeași formă de protest în luna iunie.
Bărbatul, Neculai Stancu, nu este la primul protest de acest gen. În luna iunie a acestui an, a stat cățărat pe stâlpul din fața Palatului Cotroceni mai bine de șapte ore până când negociatorii au reușit să-l convingă să coboare. Acesta protestează întrucât se consideră nedreptățit de justiție într-un proces pe care l-a intentat împotriva unei firme, informează NewsIn.

"În acest moment, o echipă de cinci negociatori se află la fața locului, o echipă de pompieri și una de la Ambulanță. În urmă cu aproximativ 20 de minute a fost primit un apel la 112. Un trecător l-a văzut. Ca și data trecută, din luna iunie, are aceleași revendicări. Se consideră că a fost neîndreptățit în cazul unui proces pe care l-a avut împotriva firmei la care a muncit", a spus, la Realitatea TV, purtătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, Diana Sarca.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3112 secunde