Pistolul protestatarului de pe stâlpul de la Cotroceni este din plastic

920
Pistolul protestatarului de pe stâlpul de la Cotroceni este din plastic - protestatar-1312965606.jpg

Articole recomandate

Pistolul pe care îl ține bărbatul urcat pe stâlpul din fața Palatului Cotroceni este din plastic, folosit în jocul de air-soft, potrivit unor surse din Poliția Capitalei. Potrivit sursei citate, negociatorii au urmărit elementele armei și au descoperit că nu este adevărat, ci un model folosit la air-soft, informează Realitatea.net.
Bărbatul care s-a urcat pe stâlpul din fața Palatului Cotroceni este la a treia tentativă de acest fel, ultima oară fiind dat jos cu ajutorul forțelor de ordine care, potrivit unor oficiali, au găsit asupra sa documente medicale ce atestau tulburări psihice.

Astfel, pe 8 iunie, autoritățile au găsit asupra lui un document medical întocmit în urma unei tentative de suicid cu apă grea, potrivit unor surse oficiale. Bărbatul a fost diagnosticat cu sindrom depresiv reactiv și tulburare de personalitate polimorfă.

În luna iunie a acestui an, Neculai Stancu a stat cățărat pe stâlpul din fața Palatului Cotroceni mai bine de șapte ore până când negociatorii au reușit să-l convingă să coboare. Acesta protestează întrucât se consideră nedreptățit de justiție într-un proces pe care l-a intentat împotriva unei firme.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 10 August 2011
Stire din Actual : Cutremur de 3,8 grade în Vrancea
Miercuri, 10 August 2011
Stire din Actual : Protest cu pistol la Cotroceni
Pagina a fost generata in 1.3771 secunde