Proxenetul Costel Țurcan, zis "Scooby", reținut de autoritățile austriece

1039

Articole recomandate

Costel Țurcan, zis Scooby, unul dintre proxeneții din rețeaua lui Doru Iuga a fost capturat în Austria. Bărbatul a fost reținut pentru că a făcut scandal în autocarul cu care se întorcea în țară, relatează Antena3.ro.

Polițiștii austrieci au constatat că este dat în urmărire internațională și l-au luat în custodie. Cel mai probabil Costel Țurcan va fi adus în România săptămâna viitoare, unde va fi arestat pentru proxenetism.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului București, procuror Cristina Radu, a declarat pentru Mediafax că Țurcan a fost prins în Austria, într-un autocar cu care venea din Germania spre România.

Pe numele lui Costel Țurcan, zis "Scooby", a fost emis un mandat de arestare preventivă în lipsă la data de 1 iulie. Acesta este unul dintre proxeneții dintr-o gruparea acuzată că a racolat minori pentru a se prostitua.

În același dosar au mai fost arestați directorul OTV Andrei Costin Doru Iuga, Klaus Zander, Andrei Marius Staicovici, Viorel Manolache, Romeo Ștefan Haciadurian și Adrian Dobre.

Membrii rețelei racolu tineri din medii defavorizate și le găseau clienți pentru a se prostitua. Majoritatea tinerilor erau din București și din județul Ilfov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5669 secunde