Concurs Un elicopter al NATO s-a prăbușit în Afganistan

1067
Un elicopter al NATO s-a prăbușit în Afganistan - elicopternato-1312620703.jpg

Articole recomandate

Un elicopter al forțelor NATO din Afganistan (ISAF) s-a prăbușit în noaptea de vineri spre sâmbătă în provincia din centrul țării, Wardak, a anunțat un purtător de cuvânt al autorităților provinciei, care a adăugat că există victime în rândul forțelor internaționale, informează Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al autorităților din Wardak, Shahidullah Shahid, nu a putut furniza detalii privind cauzele accidentului. Iar NATO a confirmat simplu că unul din elicopterele sale s-a prăbușit fără să ofere un bilanț.

'Forțele comune (afgane și coaliția) desfășurau o operațiune împotriva talibanilor în districtul Sayd Abad noaptea trecută când un elicopter al coaliției s-a prăbușit. Nu știm dacă aceasta s-a produs sau nu din cauza unui tir al insurgenților, dar prăbușirea a făcut victime în rândul forțelor străine', a declarat Shahid.

'Un elicopter al NATO s-a prăbușit în estul Afganistanlui azi iar operațiunile de recuperare (a epavei) sunt în curs', a anunțat la rândul său ISAF într-un comunicat fără să precizeze naționalitatea, tipul elicopterului și nici locul exact al prăbușirii. ISAF investighează circumstanțele incidentului, iar informațiile indicau o activitate inamică în zonă în momentul prăbușirii, potrivit comunicatului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5478 secunde