Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump a apărut la televizor cu un colier făcut din gloanțe

143
Purtătoarea de cuvânt a lui Donald Trump a apărut la televizor cu un colier făcut din gloanțe - katrinapierson-1451829039.jpg
Katrina Pierson, purtătoarea de cuvânt a polemicului candidat pentru nominalizarea republicană la Casa Albă, Donald Trump, a apărut recent la CNN pentru a discuta despre criticile lansate de șeful său la adresa fostului președinte democrat Bill Clinton, dar a atras atenția nu atât prin ceea ce a avut de spus, ci din cauza unui colier ciudat pe care-l purta la gât, alcătuit dintr-un șirag de gloanțe, a relatat recent ediția în limba spaniolă a Huffington Post.

Ziaristul care i-a luat interviul, Jim Sciutto, nu a putut rezista tentației de a o întreba pe Pierson despre colierul cu pricina. "Ce-i cu colierul ăsta pe care-l porți la gât?", a vrut el să știe. Pierson a răspuns că este vorba pur și simplu de "o dovadă de sprijin pentru micile companii", o aluzie la comercianții de arme de foc.

Ziaristul nu a mai insistat, însă internauții au comentat pe larg pe Twitter apariția lui Pierson. "Colierul purtătoarei de cuvânt a lui Trump nu trebuie ratat. Viitorul colier va fi un șirag de urechi umane, se pricep să le facă și pe acestea!", a scris un utilizator al acestei rețele, în timp ce o utilizatoare o întreba pe Pierson: "@KatrinaPierson, de unde pot cumpăra acel model de colier cu gloanțe pe care l-ai purtat la CNN? Mi-a plăcut!" Alții au comentat că gestul Katrinei Pierson de a purta un colier făcut din gloanțe este îngrozitor, lipsit de sensibilitate și o dovadă de prost gust și se întrebau dacă nu cumva Pierson a fost plătită de NRA (puternica și influenta organizație americană care face lobby în favoarea armelor — n.r.).

De altfel, Katrina Pierson a scris pe contul ei de Twitter că gloanțele sunt reale și sunt produse în Texas. În timp ce unii internauți, într-un exces de corectitudine politică, l-au criticat pe ziarist că s-a arătat interesat de felul în care era îmbrăcată Pierson, cotidianul The Washington Post a insistat că, de această dată, comentariul ziaristului a fost cât se poate de oportun, deoarece întrebarea se referea la "o declarație politică făcută prin intermediul colierului" și nu era o curiozitate "deloc profundă" despre stilul vestimentar al lui Pierson potrivit Agerpres.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 03 Ianuarie 2016
Stire din Actual : Pană la o centrală nucleară din Belgia
Pagina a fost generata in 1.5015 secunde