Răsturnare de situație în crima dublă de la Iași. Studentul marocan, suspectul principal, ar putea fi eliberat

6072
Răsturnare de situație în crima dublă de la Iași. Studentul marocan, suspectul principal, ar putea fi eliberat - maroc-1666516124.jpg

Articole de la același autor

Răsturnare de situație în cazul dublului asasinat din Iași. Marocanul suspectat că a ucis doi tineri studenți, în propria lor locuință, are șanse să fie eliberat. Avocata acestuia susține că anchetatorii n-au mai adus alte probe concludente, potrivit Realitatea.netLa aproape un an de la dubla crimă de la Moara de Vânt ce a șocat o țară întreagă, principalul suspect, studentul marocan Ahmed Sami El Bourkadi ar putea fi eliberat, relatează Realitatea PLUS. El se află în arest preventiv de la sfârșitul anului trecut.

Dovezile principale pe care procurorii ieşeni se bazează pentru a-l trimite după gratii pe viaţă pe studentul marocan Ahmed Sami el Bourkadi sunt petele de sânge găsite pe hainele ambelor victime, susțin procurorii, în rechizitoriul întocmit.


„Încă suntem în faza de cameră preliminară, o să urmeze contestația la Curtea de Apel, pentru că la Tribunal s-a dispus faptul că rechizitoriul este legal întocmit și noi am contestat acest aspect. Vom avea un nou termen la începutul lunii noiembrie și, în funcție de decizia Curții, vom ști dacă începem judecata propriu-zisă sau dacă dosarul va fi restituit la Parchet pentru diferite completări.

Momentan, este în arest preventiv, urmează să fie verificată măsura pe data de 24. Până când nu vom începe cercetarea judecătorească sau până când nu va dispune Curtea o eventuală restituire a dosarului, mai mult ca sigur această măsură va fi menținută.


Trebuie să se schimbe temeiurile avute în vedere inițial și, dacă va fi rechizitoriul întocmit, ar avea o șansă la eliberare”, a declarat avocata care îl reprezintă pe studentul de origine marocană


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4798 secunde