Crimă ÎNFIORĂTOARE în Constanța. Bărbat arestat preventiv după ce şi-a ucis soţia

259
Crimă ÎNFIORĂTOARE în Constanța. Bărbat arestat preventiv după ce şi-a ucis soţia - crima-1661351404.jpg

Articole de la același autor

O crimă înfiorătoare a avut loc la Constanța. Un bărbat în vârstă de 79 de ani a fost arestat preventiv după ce şi-a ucis soţia, pe care a sugrumat-o şi a lovit-o cu pumnul în figură. El a încercat să păcălească anchetatorii şi a inventat alte moduri în care s-ar fi rănit.


Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a transmis, miercuri, că procurorii au început urmărirea penală faţă de un bărbat de 79 de ani pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie sub forma infracţiunii de omor.

„În dimineaţa zilei de 23 august 2022, în jurul orelor 04.00-05.00, în locuinţa familiei din municipiul Constanţa, în cursul unui conflict conjugal, inculpatul a ucis-o pe soţia sa, M.S., în vârstă de 79 de ani, pe care a sugrumat-o şi a lovit-o în mod repetat cu pumnul în figură, astfel că i-a provocat leziuni grave craniene şi cervicale incompatibile cu viaţa”, se arată în comunicat.


Sursa citată menţionează că bărbatul a povestit iniţial anchetatorilor că soţia sa s-ar fi lovit singură peste faţă sau că a căzut din pat. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5794 secunde