Război în Ucraina. Angela Merkel și Petro Poroșenko au discutat la telefon

514
2
Război în Ucraina. Angela Merkel și Petro Poroșenko au discutat la telefon - porosenkomerkel3apffb-1407501341.jpg

Articole recomandate

Cancelarul german Angela Merkel și președintele ucrainean Petro Poroșenko au discutat la telefon pe tema situației din Ucraina și au evocat necesitatea reluării căutărilor la locul prăbușirii avionului malaysian, a anunțat joi seara o purtătoare de cuvânt a Guvernului german, potrivit Mediafax.

"Cancelarul Angela Merkel l-a sunat în această seară (joi) pe președintele ucrainean Petro Poroșenko", a anunțat Christine Wirtz, o purtătoare de cuvânt a Guvernului german, citată într-un comunicat.

"Accentul a fost pus pe acțiunile concrete care ar putea permite susținerea eforturilor Grupului de contact, alcătuit din reprezentanții OSCE (Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa), Rusiei și Ucrainei, în vederea ajungerii la o încetare a focului", a subliniat Wirtz.

Totodată, cancelarul german și președintele ucrainean au evocat necesitatea reluării căutărilor în zona prăbușirii avionului aparținând companiei Malaysia Airlines, doborât la 17 iulie, notează realitatea.net.

Comentează știrea

PUlBDgRsmfvZw
30 septembrie 2014
zjnotICyPsJq

kZIgHV vgwnaoapzdzs, [url=http://wnnbqamjadaa.com/]wnnbqamjadaa[/url], [link=http://xrfadiiiiipc.com/]xrfadiiiiipc[/link], http://mpzqqoqttzdn.com/

Judithuseni
16 februarie 2017
mr40fbta

wh0cd524300 generic viagra

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6497 secunde