Războiul din estul Ucrainei se poate reaprinde

153
Războiul din estul Ucrainei se poate reaprinde - razboiucraina-1459095945.jpg

Articole recomandate

Doi membri ai forțelor de securitate ucrainene au murit și alți 11 au fost răniți în operațiunile militare din Donbas, în ultimele 24 de ore, a anunțat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al președinției ucrainene, Oleksandr Motuzianik, citat de agenția Interfax Ucraina.


"Doi dintre războinicii noștri au fost uciși și alți opt au fost răniți în operațiunile din ultimele 24 de ore. Încă trei membri ai Gărzii Naționale au fost răniți, fiind loviți de un dispozitiv exploziv", a declarat Motuzianik la o conferință de presă de la Kiev organizată sâmbătă.


El a mai precizat că nu au existat atacuri în Luhansk în ultima vreme.


"În Donețk, de-a lungul întregii linii de front, inamicul a folosit armament greu, în special lansatoare de 82mm and 120mm. Unități înarmate ilegale au încălcat acordul de încetare a focului în Troițke, Maiorsk, Luhanske, Piski, Avdiyivka, and Zaițev. În total, 40 de mine explozive au fost lansate împotriva pozițiilor forțelor antiteroriste", a precizat Motuzianik.


Purtătorul de cuvânt a mai precizat că situația cea mai complicată în prezent este cea din apropierea localității Avdiyivka, unde forțele ucrainene "trebuie să riposteze cu focuri de armă pentru a opri provocările".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4019 secunde