Regina Elizabeta a II-a Marii Britanii, în vizorul teroriștilor

135
1
Regina Elizabeta a II-a Marii Britanii, în vizorul teroriștilor - 2011042174809751rsz-1396888283.jpg

Articole recomandate

Presa internațională anunță că viața suveranei britanice este pusă în pericol de o grupare croată a cărui lider este considerat și autorul accidentului ce s-a soldat cu moartea Prințesei Diana.


Membrii familiei regale sunt obișnuiți să trăiască cu ideea că ele sunt o țintă viabilă pentru orice grup terorist care dorește să demonstreze inițiativă . Securitatea s-a asprit ori de câte ori Regina Elizabeta sau oricare alți membri ai familiei regale fac apariții publice, conform  celebdirtylaundry.com.


Se pare că monarhul a dezvăluit apropiaților recent, rezultatele anchetei cerute de ea în cazul morții Prințesei Diana iar responsabil pentru moartea acesteia ar fi Boris, capul unei rețele specializate în trafic de arme. Convingerile politice și militarea constantă a prințesei împotriva armelor, a intervenit se pare peste interesele rețelei și, astfel, șefii acesteia ar fi ordonat uciderea lui Lady Di.


După aflarea rezultatelor anchetei, Prințul William a preluat inițiativa și a constituit o echipă care are ca scop urmărirea și capturarea lui Boris. Aparent, acesta nu se mai ascunde în Bosnia, ci pe teritoriul Rusiei, acolo unde este protejat se pare de Vladimir Putin, scrie click.ro.


Comentează știrea

louis vuitton pas cher
7 aprilie 2014
louis vuitton pas cher

People in this world have a common fever towards fashion; literally, it is the truth that you can't oppose louis vuitton pas cher http://www.autismromania.ro/lvfrance.htm

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6411 secunde