Români implicați în activități frauduloase de strângere de bani în Finlanda

99
Români implicați în activități frauduloase de strângere de bani în Finlanda - arestpozafrum-1395313741.jpg

Articole recomandate

Poliția finlandeză a identificat numeroase cazuri în care cetățeni străini, între care mulți români, s-au implicat în activități frauduloase de strângere de bani în numele unei comunități de surzi, relatează televiziunea publică YLE, în pagina electronică.


Unul dintre infractori a fost descoperit atunci când ținta lui s-a dovedit a fi un angajat al Asociației Finlandeze a Surzilor. Autoritățile susțin că au descoperit frauda în vara trecută, când au fost raportate aproximativ 80 de cazuri în diferite părți ale țării, cu o intensificare a activității în lunile de primăvară și vară.


Autorii acestor infracțiuni provin în general din Europa de Est, predominant din România, potrivit datelor oferite de poliție.


Poliția suspectează că această activitate ar putea fi parte a unor operațiuni infracționale mai extinse și este posibil să dureze de ceva vreme.


Asociația Surzilor a declarat că se teme că aceste fraude ar putea face publicul să își piardă încrederea în programul său legal de strângere de fonduri, scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 18 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Finlandezii, rasiști cu romii
Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Diverse : Zece curiozități despre Finlanda
Pagina a fost generata in 0.4477 secunde