Românii care se culcau cu femeile libiene erau bătuți peste testicule cu o nuia

448

Articole recomandate

Fostul tehnician Cicerone Manolache a antrenat timp de doi ani naționala de fotbal a Libiei, între 1983 și 1985. El a povestit pentru Libertatea ce amintiri are despre perioada din Libia și despre liderul Muammar Gaddafi.
"În anii ’80, la Tripoli erau foarte mulți români, care lucrau, majoritatea, în construcții, dar și în domeniul petrolului. Mă întâlneam peste tot cu ei. Românii care se culcau cu femeile libiene o pățeau rău. Dacă erau prinși, erau bătuți peste testicule cu o nuia, de mergeau trei zile crăcănați. Ăsta era ordinul lui Gaddafi! Veneau la mine și-mi spuneau cu năduf: «Nea Cicerone, aleargă-i pe libieni să le sară capacele la antrenamente, că și polițiștii lor au scos untul din noi». Evident, nu puneam în practică planurile de răzbunare ale românilor", a povestit Manolache.
El a precizat că românilor le era destul de greu să se împace cu faptul că în Libia, țară musulmană, nu existau carne de porc și alcool: "Ai noștri făceau țuică din fructe pe șantier, pe care, mai apoi, o consumau. Era destul de riscant, pentru că dacă îi prindea, poliția locală îi bătea la tălpi".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 30 Martie 2011
Stire din Actual : Imagini șocante
Miercuri, 30 Martie 2011
Stire din Actual : Situația din Japonia, tot mai gravă
Pagina a fost generata in 1.7542 secunde