Concurs Românii se mută în ansamblurile rezidențiale din Bulgaria

491

Articole de la același autor

Compania bulgară "Albena" va demara construcția unui ansamblu rezidențial pe litoralul Mării Negre, în zona Balcic. Investiția de 7,5 milioane euro a atras deja numeroși clienți, în principal din România și Rusia, care au rezervat majoritatea apartamentelor, potrivit informațiilor oferite de oficialii companiei.
Complexul "White Lagoon" (Laguna Albă) va avea o suprafață de 21.00 metri pătrați.
Litoralul bulgăresc atrage din ce în ce mai mulți români, motiv pentru care developerii bulgari de proiecte rezidențiale participă la târgurile imobiliare de la Constanța și București.
La Târgul Imobiliar Național (tIMOn), care se desfășoară în perioada 5 – 8 iunie la Casa de Cultură din Constanța, participă și firme din Bulgaria, care promovează ansambluri rezidențiale din Balcic, Albena și Kavarna.
Spre exemplu, ansamblul "Blue Bay" din Kavarna este compus din 60 de apartamente și studiouri, complet mobilate, piscină în aer liber, SPA, restaurant și teren de golf.
"Deja sunt foarte mulți români interesați să cumpere apartamente în acest complex", confirmă Elisaveta Stoycheva, manager la departamentul de vânzări al firmei Imobulgaria, care se ocupă de ansamblul "Blue Bay".
Există însă și o ofertă bogată de garsoniere și apartamente în ansamblurile rezidențiale din Constanța. Prețurile pornesc de la 950 – 1.000 euro, fără TVA, locurile de parcare, subterane sau supraterane, costând între 6.500 și 10.000 euro.
Astfel, un apartament cu 2 două camere costă între 65.000 și 100.000 euro, un apartament cu 3 camere costă între 100.000 și 140.000 euro iar o garsonieră costă între 50.000 și chiar 100.000 euro. Prețurile nu includ TVA.
Printre finisajele standard, pe care developerii le includ în preț, se numără bucătărie și baie complet utilate, încălzire în pardoseală, ferestre cu tâmplărie PVC și geam termopan și sisteme de ventilație.
Ca facilități, se impun cluburile de yachting, terenurile de golf și tenis, restaurantele și sălile de fitness, piscinele și spațiile verzi.
"Se pune accent pe siguranța locatarilor și pe accesul la rapid la mall-uri, spitale, grădinițe, școli și la mare", explică reprezentantul unei companii imobiliare care construiește un ansamblu rezidențial pe malul Lacului Siutghiol.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7447 secunde