Concurs Scapă ce perete poate!

461

Articole de la același autor

În această vară, pereții caselor și apartamentelor ar fugi în Alaska, dacă ar putea. Și asta pentru că doar ce s-a dat liber la sezonul de vopsire în culori și combinații emo.
Prima metodă, și cea mai simplă, de a dezechilibra viața ermetică a pereților, este să vopsești doar unul din patru. Am mai vorbit de această tactică subtilă, așa că doar recapitulăm acum: se colorează un perete într-o culoare mult mai accentuată decât cea folosită pentru ceilalți trei. Culorile la modă sunt cărămiziul, verdele crud, maroul și bejul.
Alte modalități "uber-cool" de a-ți decora pereții sunt auto-colantele și tapetul. Mai mult, se poate apela și la un fototapet, care înseamnă mărirea pozelor preferate și lipirea lor pe pereți (sună bine, ce-i drept, dar poate fi destul de greu de întreținut).
Se poartă tapetul din policlorură de vinil, extrem de rezistent și ușor de curățat, în combinații de genul alb-negru, alb-argintiu, negreu-auriu. Cei "monocolori"
se mulțumesc cu o culoare puternică (portocaliu, roșu, oranj). De asemenea, tapetul cu modele florale revine în centrul atenției, după o pauză de… 50 de ani. Însă nu merge să pui un astfel de tapet pe toți pereții, ci doar pe unul singur, ales strategic. Spre exemplu, în living, peretele tapetat va fi cel pe care este amplasată canapeaua. În dormitor, peretele ghinionist va fi cel la care se află capul patului.
Vara 2008 este dominată însă de pictatul pereților, modă ce a lansat și o nouă meserie, de "pictor-designer de interior".
Nu este greu de înțeles. Îți place o scenă anume din "Tânăr și neliniștit"? Nicio problemă. Chemi pictorul-designer și el/ea îți pictează scena. Desigur, cele mai multe astfel de picturi se găsesc prin camerele copiilor, însă nici adulții nu se lasă mai prejos.
O altă metodă neconvențională de a "tortura" pereții este decorarea lor cu pietre naturale sau prețioase, elemente din inox și chiar mozaic (Predicție: în cel mult două luni va apărea tapetul cu cristale Swarovsky, asta dacă nu a apărut deja).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8348 secunde