Scandal în familia regală britanică: Regina îl va desemna pe prințul William rege

868
Scandal în familia regală britanică: Regina îl va desemna pe prințul William rege - kate-1357200531.jpg
Regina Elizabeth a II-a intenționează să anunțe, la începutul acestui an, că prințul William este următorul rege al Marii Britanii. Regina a luat această decizie după ce ducesa de Cambridge a rămas însărcinată, scrie showbizspy.com. Elizabeth i-ar fi spus lui Kate că îi umple ultimele zile din viață cu bucurie și că se roagă să trăiască suficient pentru a-și ține în brațe nepotul sau nepoții.

Tabloidul mai spune că William și Kate ar fi decis ca prima lor fiică să poarte numele Prințesei Diana.

Potrivit unor portaluri britanice de știri, regina ar fi grav bolnavă. Ea suferă de artrită, are problema cu inima și pare să dezvolte o insuficiență respiratorie îngrijorătoare. În aceste condiții, desemnarea unui succesor este vitală. Iar prințul William este cel mai popular membru al familiei regale din ultimele decenii.

La auzul veștii, Camilla a spus că nu va accepta așa ceva și chiar a amenințat că va face publice secrete murdare ale familiei regale britanice. Pentru a evita un scandal, prințul consort Philip i-ar fi spus fiului său, Charles, să se despartă de Camilla. Dar aceasta a amenințat că, dacă îi vor fi înmânate actele de divorț, ea va cere 50 de milioane de lire sterline.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 29 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Scandalagii trimiși după gratii
Pagina a fost generata in 0.3659 secunde