Presa sud-coreeană sugerează că soția lui Kim Jong-un ar fi născut

415
Presa sud-coreeană sugerează că soția lui Kim Jong-un ar fi născut - reukoreanorth-1357200316.jpg
Presa sud-coreeană scria joi despre soția numărului unu nord-coreean Kim Jong-un, Ri Sol-ju, sugerând, pe baza unor imagini difuzate de televiziunea oficială a regimului comunist, că ar fi născut.

Presupusa sarcină a lui Ri Sol-ju a fost dezvăluită la 17 decembrie, în cursul unei ceremonii în onoarea tatălui soțului ei, Kim Jong-il, decedat în urmă cu un an.

Ri Sol-ju, a cărei existență a rămas ascunsă până în iulie 2011, a apărut purtând un "hanbok", costumul tradițional coreean. Această rochie amplă, cu talia înaltă, abia masca pântecul, confirmând astfel zvonuri despre o sarcină, după o lungă absență publică, în septembrie și octombrie.

Însă imagini recente, realizate în cursul unei ceremonii de Anul Nou, au arătat-o într-un taior, fără vreun semn de sarcină.

"Pântecul s-a dezumflat (...). A născut, oare, Ri Sol-ju", se întreba cotidianul sud-coreean Dong-A Ilbo.

Ri Sol-ju "pare că a născut deja", a declarat un oficial din cadrul Guvernului de la Seul, citat de agenția de presă Yonhap.

Kim Jong-un, în vârstă de aproximativ 30 de ani, i-a succedat tatălui său la conducerea Coreei de Nord, după moartea acestuia, în decembrie 2011. Căsătoria sa a fost dezvăluită abia în iulie, când au fost publicate fotografii cu eleganta tânără.

Potrivit unor informații de la serviciile secrete, citate de presa sud-coreeană, Kim Jong-un și Ri Sol-ju s-au căsătorit în 2009 și au un copil.

Tatăl lui Ri Sol-ju ar fi cadru universitar, iar mama ei medic. Ea a venit în Coreea de Sud ca "pom-pom girl" a echipei naționale, la participarea acesteia la campionatul de atletism din Asia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Noiembrie 2012
Stire din Social : Studiu/ Când fac româncele copii
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012
Stire din Monden : Mădălin Voicu, tată pentru a cincea oară
Pagina a fost generata in 0.5652 secunde