Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic. A fost dus de urgență la spital

1001
Sebastian Dobrincu a suferit un accident casnic. A fost dus de urgență la spital - sebatiandobrincu-1702140042.jpg
Sebastian Dobrincu a ajuns de urgență la spital, după ce a suferit un accident casnic în urmă cu câteva zile. Tânărul antreprenor și-a retezat degetele de la o mână, din cauza neatenției, în timp ce folosea un feliator de legume.


Recent, Sebastian Dobrincu a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce s-a accidentat din cauza neatenției. El le-a povestit celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare prin ce a trecut. A fost transportat la Spitalul Floreasca, după ce timp de 40 de minute a sângerat acasă. Tânărul antreprenor a vorbit despre condițiile pe care le-a găsit la spital, despre medicii suprasolicitați, dar și pacienții care formau cozi interminabile pe holul spitalului.


„De ce susțin #SpitalePubliceDinBaniPrivati? Fiindcă neajunsurile spitalelor din România ne afectează într-un final pe noi toți. Și se pare că a venit rândul meu. Vă zic doar că în duelul dintre feliatorul de legume și mâna mea, n-am ieșit câștigător. Am pictat bucătăria vreo 40 de minute, până când SMURD-ul a reușit să mă ducă la Floreasca.


Condițiile de acolo, le cunoaștem cu toții. Medicii evident suprasolicitați de numărul mare de pacienți la urgențe. Cozi interminabile pe holuri și la blocul operator. Saloanele de pacienți pline ochi. Împreună putem schimba asta. Echipa #SpitalePubliceDinBaniPrivati renovează și utilează spitale de peste 3 ani, iar pe lângă faptul că s-a investit peste €3M+, anul acesta a reușit să schimbe legea fiscală. 


De data aceasta, Fundația Metropolis propune un proiect care implică o investiție de peste 800.000 de euro: renovarea Secției de Chirurgie a Institutului Clinic Fundeni — unul dintre cele mai mari centre de transplant din țară”, a scris Sebastian Dobrincu pe rețelele de socializare.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3017 secunde