Senatorul american John McCain a murit la vârsta de 81 de ani

76
Senatorul american John McCain a murit la vârsta de 81 de ani - john-1535261445.jpg
​Senatorul american John McCain, fost candidat la președinția Statelor Unite, a murit la vârsta de 81 de ani, din cauza unei tumori la creier, transmite hotnews.ro.


Familia lui anunțase vineri că McCain nu va continua tratamentul pentru cancer cerebral. John McCain fusese diagnosticat cu o tumoare cerebrală agresivă și era sub tratament din iulie 2017.


John McCain, în vârstă de 81 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare cerebrală agresivă și este sub tratament din iulie 2017.


McCain s-a retras din viața politică în decembrie 2017. A fost senator de șase ori și desemnat candidat republican la președinția SUA în 2008.


John Mc Cain a fost fiu și nepot de amirali și a luptat ca pilot de avion în timpul răboiului din Vietnam. A fost doborât și a petrecut peste cinci ani ca prizonier de război.


Președintele Donald Trump și-a declarat, într-un mesaj pe Twitter, simpatia și respectul pentru senator și familia sa. Mesaje au mai fost postate de Sarah Palin, care i-a fost parteneră în campania din 2008, Barack Obama, candidat democrat în 2008 și câștigător al alegerilor, precum și fostul vicepreședinte Joe Biden.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.93 secunde