Din 10 martie

Concurs Sens unic pe strada Mircea cel Bătrân și pe bulevardul Tomis

1870

Articole de la același autor

Începând cu 10 martie, strada Mircea cel Bătrân și bulevardul Tomis vor intra în regim de sens unic.
Primarul Radu Mazăre a anunțat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că dacă se va demonstra că măsura luată va conduce la fluidizarea traficului în zonă se va continua și cu alte artere din municipiul Constanța.
Astfel că, din 10 martie, pe bulevardul Tomis între Capitol și Primărie se va circula pe un singur sens, vor fi amenajate două benzi de circulație, iar pe celelalte două rămase se vor amenaja parcări. La fel se va circula și pe str. Mircea cel Bătrân, de la intersecția cu bd. Ferdinand până la Capitol, și aici amenajându-se parcările aferente.
Potrivit estimărilor, va fi vorba de 305 locuri de parcare.
Până la data la care se va produce modificarea, vor fi amplasate semnele de circulație aferente care vor fi acoperite. De asemenea, timp de două săptămâni de la intrarea în vigoare a noului sistem de circulație, polițiștii comunitari și cei de la circulație vor dirija traficul pe cele două artere.
Investiția s-a ridicat la aproximativ 80.000 de lei.
În cadrul conferinței de vineri, Mazăre a anunțat și că Petrom și-a manifestat de curând interesul de a amenaja un parc ecologic în Constanța, după alte investiții de acest gen și în alte orașe mari ale țării. Administrația locală și-a dat acordul pe acest proiect, urmând să fie amenajat un astfel de parc în zona CET - strada Caraiman.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7964 secunde