Și-au închis fiica adoptivă într-o cușcă, pentru a pleca la film

1026
Și-au închis fiica adoptivă într-o cușcă, pentru a pleca la film - catuse-1359534607.jpg

O tânără americană și partenerul ei au fost arestați pentru că au ținut-o închisă într-o cușcă pe fiica lor adoptivă, în vârstă de opt ani, în timp ce erau plecați să vadă un film, a anunțat poliția marți, scrie Mediafax.

Cindy Patriarchias, în vârstă de 33 de ani, și Edmond Gonzales, în vârstă de 37 de ani, au fost inculpați pentru neglijență parentală după ce fiica lor, care este afectată de o problemă de creștere, a fost găsită într-o cușcă artizanală de lemn, la domiciliul celor doi din Las Cruces, în New Mexico.

Cușca, cu o lungime de 1,52 de metri, o adâncime de 0,74 metri și o înălțime de 1,26 metri, avea o poartă închisă cu două lacăte, iar înăuntru era așezată, pe jos, o saltea pentru copii, potrivit unei descrieri furnizate de către Poliția din Las Cruces.

Poliția a fost fost chemată la domiciliul cuplului vineri seara, după ce a fost alertată de către fostul soț al lui Cindy Patriarchias. Acesta suspecta cuplul că a lăsat fata singură, pe întuneric, în timp ce se afla la o școală vecină, împreună cu ceilalți trei copii, să vadă un film, completeză sursa citată. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 18 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Filmele ecranului constănțean
Miercuri, 12 Decembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Fustangii", gratuit la Citypelx
Pagina a fost generata in 0.3484 secunde