Situația în Noua Caledonie se complică. Ce se întâmplă cu cei șase cetăţeni români, care au cerut sprijin

510
Situația în Noua Caledonie se complică. Ce se întâmplă cu cei șase cetăţeni români, care au cerut sprijin - noua-ca-1716648454.jpg
Toţi cei șase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie, transmite, sâmbătă, Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

MAE informează că în urma demersurilor derulate prin intermediul Consulatului General al României la Paris și al Ambasadei României la Canberra, în colaborare cu autorităţile franceze și australiene, toţi cei șase cetăţeni români care solicitaseră sprijin pentru evacuare au părăsit Noua Caledonie.

Noua Caledonie, un arhipelag francez afectat de un focar de violenţe, nu trebuie să devină „Vestul Sălbatic”, a avertizat preşedintele Emmanuel Macron în cadrul unui interviu acordat presei locale şi difuzat vineri la televiziunea locală din arhipelag, relatează AFP, potrivit Agerpres.

Citește și PROTESTE MASIVE în Noua Caledonie! Trei cetăţeni români şi-au semnalat prezenţa! MAE, în alertă!




https://cugetliber.ro/stiri-actual-proteste-masive-in-noua-caledonie-trei-cetateni-romani-si-au-semnalat-prezenta-mae-in-alerta-505552


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5817 secunde