Șoferi beți pe drumurile din Constanța, de 1 Mai

509

Articole de la același autor

Șoferii care s-au urcat băuți la volan au creat mari probleme în trafic polițiștilor de la Rutieră în ziua de 1 mai.
Pe la ora 21, polițiștii l-au depistat în trafic pe Sofrone P., de 56 de ani, din Constanța, care a condus pe drumurile publice un autoturism având o îmbibație alcoolică de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pentru că a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge, individul are în prezent dosar penal.
Polițiștii din localitatea Grădina l-au depistat în trafic și pe George B., de 23 de ani, din Medgidia, conducând beat cu o îmbibație alcoolică de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărului i-au fost recoltate probe biologice de sânge.
Joi seara, pe la ora 23, polițiștii din Medgidia au depistat în trafic pe Mustafa I., de 20 de ani, din Constanța, care a condus pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.
În ziua de 1.05.2008, ora 12, polițiștii din Deleni au depistat în trafic pe Florin C., de 18 ani, din Negrești, care a condus pe drumurile publice un autoturism fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal.
Și polițiștii din Tortomanu l-au depistat pe Ștefan I., de 33 de ani, din localitate, care a condus pe drumurile publice un autoturism, deși avea permisul suspendat pentru refuz de recoltare a probelor biologice. Și acestuia i-a fost întocmit dosar penal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8139 secunde