Un polițist de la Circulație a provocat un accident rutier

911

Articole de la același autor

Un polițist al Serviciului Poliției Rutiere Constanța (Biroul Drumuri Naționale și Europene Eforie) a provocat, ieri, un accident rutier chiar în orașul Eforie Sud. Una dintre persoanele implicate în evenimentul rutier, o șoferiță căruia polițistul nu i-a acordat prioritate de trecere, este însărcinată în luna a șaptea. Femeia a fost transportată de urgență la spital, dar, din câte se pare, ea nu a suferit răni majore, iar sarcina nu a avut de suferit. Totodată, ea nu a depus plângere penală împotriva polițistului.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Poliției Rutiere Constanța, subinspector Marius Ghiță, Gheorghe Contor, de 39 de ani, din Eforie Sud, polițist la BDNE Eforie, conducea un autoturism marca Volkswagen Passat, cu numărul de înmatriculare B-140346, pe strada Oituz, din Eforie Nord. El se afla în concediu și nu era sub influența băuturilor alcoolice.
La un moment dat, la intersecția cu DN 39, polițistul nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentardinspre Constanța spre Mangalia de Alina Maria Constantin, de 30 de ani, din Constanța.
În urma coliziunii, mașina condusă de șoferiță a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu o autosanitară cu numărul de înmatriculare BC-20-AMB, condusă de Ion Danciu, din Bacău, care se afla pe banda unu de circulație.
La fața locului s-a deplasat și un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care a asistat la efectuarea cercetărilor.
Subinspectorul Marius Ghiță, de la SPR Constanța, spune că pe numele polițistului a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală. Dar cum femeia nu a fost vătămată și nici nu a ținut să depună o sesizare scrisă împotriva polițistului, mai mult ca sigur dosarul de cercetare penală va fi soluționat cu neînceperea urmăririi penale.
Un lucru cert este că lui Gheorghe Contor i-a fost suspendat carnetul de conducere pentru câteva luni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8005 secunde