Concurs Șoferii s-au acreditat pentru votul de duminică

522

Articole de la același autor

Potrivit legii 35/2008 cu modificările și completările ulterioare, în afara membrilor birourilor electorale și a candidaților, pot participa la toate operațiunile electorale din secții și reprezentanții acreditați ai presei scrise, radioului și televiziunii, români și străini.
Mai nou, șoferii și secretarele au devenit reprezentanți ai presei care pot asista duminică la vot, începând cu ora 6.00 și terminând cu momentul încheierii și semnării, de către membrii biroului electoral al secției de votare, a procesului-verbal de constatare a rezultatelor votării. Singurele care au rămas fără acreditare sunt femeile de serviciu.
TV Neptun a reușit performanța de a acredita 138 de persoane, printre care 11 șoferi, trei agenți de publicitate, dar și un Secretar-Traffic.
Evident, în fruntea listei, se află directorul general, Cristian Zgabercea, totodată directorul Direcției de Cultură din cadrul Consiliului Județean Constanța. Interesant de urmărit este și faptul că, pentru un eveniment politic, au fost acreditați atât directorul Departamentului Sport, Gabriel Constantin Diceanu, cât și directorul de Publicitate, Iulia Gheorghe. În plus, TV Neptun a inclus pe lista de acreditare și un Financiar Account, Cornelia Ripiciuc, precum și un Key Account, Ionela Crăciun.
Persoanele acreditate au dreptul de a sesiza în scris președintele biroului electoral în cazul constatării unei neregularități.
La nivel local, și postul de televiziune CTV și-a acreditat patru șoferi însă nu s-a dezlănțuit în acreditarea tuturor angajaților așa cum a făcut TV Neptun.
La nivel național, Realitatea Media se află în fruntea acreditaților cu aproximativ 350 de persoane pe liste. Printre cei înscriși, doar doi sunt șoferi. Doi conducători auto și-a acreditat și Antena 1, care are în total 40 de jurnaliști acreditați.
Pe de altă parte, Antena 3 a obținut din partea Autorității Electorale Permanente acreditarea pentru 264 persoane și nici un conducător auto, șofer sau secretară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1064 secunde