Soldați ucraineni, castrați cu cuțitul în camere de tortură de trupele ruse

336
Soldați ucraineni, castrați cu cuțitul în camere de tortură de trupele ruse - 2000-1687197578.jpeg

Articole de la același autor

Trupele lui Vladimir Putin castrează prizonierii de război ucraineni cu cuțite de buzunar în lagărele de tortură rusești. Aceasta este mărturisirea a doi supraviețuitori care s-au întors în Ucraina.


Doi militari ucraineni, în vârstă de 25 și 28 de ani, care au fost prizonieri la ruși, au dezvăluit că acolo este mai rău ca în iad.


Cei doi soldați ucraineni au fost returnați Ucrainei într-un schimb de prizonieri și au fost apoi trimiși la psihologul Anzhelika Yatsenko, care îi ajută pe tinerii care s-au confruntat cu greutăți grave, scrie Daily Mail.


Pe baza experienței sale anterioare, ea știa că este posibil ca amândoi să fi fost torturați.


Bărbații nu au putut să-i spună ce s-a întâmplat timp de o lună, spunându-i doar atât: “Dacă e iadul undeva, e mai rău de atât”.


În cele din urmă, militarii i-au relatat coșmarul prin care au trăit. După ce au fost bătuți crunt, trupele ruse i-au castrat cu un cuțit.
Una dintre victime a declarat că nu știe cum mai sunt în viață, deoarece era “atât de mult sânge”. În tot acest timp, rușii le spuneau că fac asta pentru a nu putea avea copii.


Armata rusă a folosit o serie de tactici inumane și dezgustătoare în timpul războiului cu Ucraina.


De asemenea, se pare că Rusia folosește șocuri electrice, glugi și execuții batjocoritoare asupra civililor ucraineni și prizonierilor de război, au avertizat săptămâna aceasta experții ONU.


Moscova a negat torturarea sau maltratarea prizonierilor de război.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3843 secunde