Sondaj: Obama, mai nepopular ca niciodată

100
1
Sondaj: Obama, mai nepopular ca niciodată - obama-1384349325.jpg

Articole recomandate

Popularitatea lui Barack Obama nu a fost niciodată atât de scăzută, conform unui sondaj care arată că, pentru prima dată, majoritatea americanilor apreciază că pre-ședintele nu este cinstit și nu merită încrederea lor.

Aproximativ 54 la sută dintre americanii chestionați de Institutul de sondaje al Universității Quinnipiac nu sunt de acord cu politica pre-ședintelui lor, față de 39 la sută care au o opinie favorabilă. La 1 octom-brie, această cifră era de 49 la sută, respectiv 45 la sută.

Președintele republican George Bush a cunoscut o scădere în popularitate similară în același moment al celui de-al doilea mandat.

Președintele Obama pare să plătească pentru problemele lansării reformei sănătății, a cărui componentă principală a intrat în vigoare la 1 octombrie.

Dificultățile întâlnite în lansarea acestei reforme-pilot a președintelui i-au adus o pierdere a încrederii în rândul electoratului feminin. Doar 40 la sută dintre femei sunt de acord cu politica sa, față de cele 51 la sută împotrivă.

Comentează știrea

hermes replica bags reviews
21 noiembrie 2013
hermes replica bags reviews

fake hermes in france Stiri Actual : Sondaj: Obama, mai nepopular ca niciodată | Ziarul Cuget Liber de Constanta Online hermes replica bags reviews http://www.autodania.dk/the-best-replica-hermes-birkin.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4671 secunde