Soții și copilul de un an morți în accidentul de pe Valea Oltului mergeau la mare

425
Soții și copilul de un an morți în accidentul de pe Valea Oltului mergeau la mare - morti-1661176359.webp

Articole de la același autor

Accident deosebit de grav pe Valea Oltului! O familie întreagă și-a pierdut viață după ce mașină lor a intrat în coliziune frontala cu un TIR, potrivit Antena3.ro


Un accident grav în care au fost implicate un TIR și un autoturism a avut loc luni dimineața pe DN 7, în județul Sibiu. Doi soți din județul Alba și copilul lor de un an au murit pe loc.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Conform IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus cu viteză spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu. 


Cei trei plecaseră de dimineață și mergeau la mare pe litoral. Înaintea mașinii lor mai era o familie de prieteni cu care mergeau împreună. Cei doierau căsătoriți din 2019, iar după nuntă și-au cumpărat și casa în Saliștea. Bărbatul care conducea mașina mai are 3 frați, iar soția e singură la părinți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4142 secunde