Stare de urgență în Ferguson, înaintea deciziei în cazul tânărului de culoare împușcat de poliție

161
1
Stare de urgență în Ferguson, înaintea deciziei în cazul tânărului de culoare împușcat de poliție - miss-1416312085.jpg

Articole recomandate

Guvernatorul statului Missouri, Jay Nixon, a decretat luni starea de urgență, pe fondul temerilor cu privire la riscul declanșării unor violențe în orașul Ferguson, unde justiția urmează să decidă dacă polițistul acuzat pentru împușcarea unui tânăr de culoare va fi inculpat sau nu.


Printr-un decret care a intrat în vigoare luni pentru o perioadă de 30 de zile, guvernatorul a ordonat desfășurarea forțelor de poliție și activarea Gărzii Naționale din Missouri în orașul Ferguson, pe fondul temerilor cu privire la "posibilitatea unor revolte ample", în contextul în care autoritățile judiciare ale statului și ale comitatului Saint Louis "urmează să anunțe concluziile anchetelor penale independente" în cazul împușcării unui tânăr de culoare.

Tânărul de culoare Michael Brown a fost împușcat mortal la 9 august de polițistul Darren Wilson, după ce a ieșit dintr-un magazin de băuturi alcoolice, unde a fost acuzat că a furat un pachet de țigări, scrie mediafax.ro.


Comentează știrea

Munca la domiciliu
27 noiembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2544 secunde