Statuia lui Kanye West, retrasă de la muzeul "Madame Tussauds" din Londra

57
Statuia lui Kanye West, retrasă de la muzeul

Articole recomandate

Muzeul „Madame Tussauds“ din Londra a retras statuia de ceară care îl înfăţişează pe Kanye West din spaţiul destinat vizitatorilor, informează DPA şi PA Media.


Statuia rapperului american, care şi-a schimbat legal numele în „Ye”, a fost mutată într-o arhivă a muzeului. Decizia a survenit după ce mai multe companii, printre care şi Adidas, au renunţat la parteneriatele cu West şi după ce rapperul a fost eliminat din lista miliardarilor, realizată de Forbes, ca urmare a remarcilor sale controversate.

„Statueta lui Ye (Kanye West) a fost retrasă din spaţiul expoziţional şi mutată în arhivă”, a declarat o purtătoare de cuvânt a Madame Tussauds din Londra.


„Fiecare personalitate îşi câştigă locul la Madame Tussauds Londra, iar noi ţinem cont de părerea vizitatorilor noştri şi de cea a publicului în ceea ce priveşte personalităţile pe care se aşteaptă să le vadă în expoziţie”.

Figurina a fost dezvăluită în 2015, alături de o statuie din ceară a soţiei din acea vreme a rapperului, Kim Kardashian.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5243 secunde